TOP 10 Beste Noise Cancelling Koptelefoon van 2023

Back to School Deals

Beste Noise Cancelling Koptelefoon op tafel
Mark BakkerMark Bakker

Op zoek naar de beste noise-cancelling koptelefoons? Of je nu een professional bent, een muziekliefhebber, of gewoon iemand die in alle rust van zijn favoriete nummers wil genieten, wij hebben de perfecte selectie voor jou. Hier is de top 10 van noise-cancelling koptelefoons voor 2023, zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de behoeften van diverse luisteraars. En houd ook een oogje in het zeil voor eventuele aanbiedingen die er mogelijk zijn!


Back to school deals eindigen in


1
Sony WH-1000XM5 Zwart
9.8
2
Apple AirPods Max Space Gray
9.6
6
JBL Tour One M2 Zwart
8.2
8
Bose QuietComfort 45 Zwart
7.9
9
Sony WH-1000XM4 Zwart
7.7
10
JBL Tune 710BT Zwart
7.5

Waar moet je op letten bij het kopen van een noise-cancelling koptelefoon in 2023?

Batterijduur: voor ononderbroken luisterplezier

Actieve noise-cancelling koptelefoons hebben een batterij nodig om te functioneren. Controleer daarom de geschatte batterijduur van het model dat je overweegt. Een langere batterijduur betekent dat je minder vaak hoeft op te laden en langer kunt genieten van je muziek.

Extra functies: meer dan alleen noise-cancelling

Sommige noise-cancelling koptelefoons komen met extra functies zoals touch controls, ingebouwde microfoons voor telefoongesprekken, of zelfs slimme assistent-integratie. Denk goed na over welke extra functies je echt nodig hebt en of je bereid bent daarvoor extra te betalen. Deze features kunnen je luisterervaring verrijken, maar zijn niet altijd noodzakelijk.

Lees gebruikersrecensies: individuele pasvorm en comfort verschillen

Wanneer je online winkelt, kun je het product niet fysiek uitproberen, en dit is vooral relevant bij koptelefoons omdat ieders hoofdvorm en -grootte uniek zijn. Gebruikersrecensies zijn daarom essentieel, omdat ze een breed scala aan ervaringen bieden van mensen met verschillende hoofdvormen en -maten. Dit geeft je een beter idee van hoe comfortabel en goed passend een koptelefoon kan zijn voor jou. Besteed speciale aandacht aan recensies die ingaan op pasvorm en draagcomfort, naast de daadwerkelijke geluidsprestaties en functies van de koptelefoon.

Controleer aanpasbaarheid en accessoires: personalisatie voor optimaal comfort

Sommige noise-cancelling koptelefoons bieden aanpasbare hoofdbanden of verwisselbare oorkussens, wat ze geschikter kan maken voor een bredere groep gebruikers. Als je online winkelt, zoek dan naar modellen die deze flexibiliteit bieden. Bovendien kunnen beschikbare accessoires, zoals extra oorkussens van verschillende materialen of groottes, je helpen het comfortniveau verder te verfijnen voor jouw specifieke behoeften.


De ultieme top 4: meesterlijke noise cancelling koptelefoon van 2023 beoordeeld en gerangschikt

In de volgende sectie duiken we dieper in de wereld van noise cancelling koptelefoons. We verkennen de toppers in dit segment en ontrafelen wat hen onderscheidt van de rest. Bereid je voor op een gedetailleerde blik op de beste koptelefoons die de markt te bieden heeft.

1

Onovertroffen Keuze: Het absolute beste uit onze top 10Uit de top 10 lijst

Sony WH-1000XM5 Zwart

Coolblue.nl
vanaf september 19, 2023 05:23

Productbeschrijving: De Sony WH-1000XM5 is een draadloze koptelefoon die uitblinkt in noise cancelling technologie. Deze koptelefoon maakt gebruik van geavanceerde processors en microfoontechnologie om omgevingsgeluid effectief te dempen. Gecombineerd met een batterijduur van 30 uur en slimme functies zoals speak-to-chat en draagdetectie, biedt het een premium luisterervaring.

Producthoogtepunten
 • Uitgerust met topklasse noise cancelling die omgevingsgeluid effectief dempt.
 • Personaliseer de geluidsweergave met de Sony Headphones Connect app via een equalizer.
 • Lange batterijduur van 30 uur; 5 uur gebruik na slechts 10 minuten opladen.
 • Geavanceerde functies zoals speak-to-chat en draagdetectie voor een slimme luisterervaring.
 • Produceert krachtig basgeluid met evenwichtige middelhoge tonen.
Nadeel
 • De koptelefoon kan niet compact worden opgevouwen, wat opslag en transport kan bemoeilijken.

2

Sterke Tweede: Bijna net zo indrukwekkend als onze topkeuzeUit de top 10 lijst

Apple AirPods Max Space Gray

Coolblue.nl
vanaf september 19, 2023 05:23

Productbeschrijving: De Apple AirPods Max is een koptelefoon die je helpt om je af te sluiten van je omgeving door gebruik te maken van noise cancelling. Ideaal voor gebruik op drukke locaties zoals kantoren en in het openbaar vervoer. De koptelefoon biedt een bioscoopachtige ervaring door zijn Surround Sound-capaciteit, speciaal voor geselecteerde films en series op ondersteunende apps van je iPhone of iPad. Daarnaast garandeert de dubbele H1-chip van Apple een snelle connectie met al je iCloud apparaten en een hoogwaardige geluidskwaliteit.

Producthoogtepunten
 • Efficiënte actieve noise cancelling dempt storende geluiden van buitenaf.
 • Surround Sound biedt een meeslepende geluidsbeleving bij het bekijken van films op Apple TV via iPhone of iPad.
 • De dubbele H1 chip zorgt voor een naadloze verbinding met iCloud apparaten en een premium geluidskwaliteit.
 • De batterijduur is 20 uur, met een snelle oplaadfunctie waarmee je na 5 minuten opladen 1,5 uur kunt luisteren.
 • De frequentierespons is neutraal, wat resulteert in een gebalanceerd geluid zowel voor lage als middelhoge tonen.
Nadeel
 • Met een gewicht van 384 gram kan de koptelefoon zwaar aanvoelen op het hoofd en hij kan niet compact worden opgevouwen.

3

Consistent Presteerder: Bewezen kwaliteit en betrouwbaarheidUit de top 10 lijst

Bose Noise Cancelling Headphones 700 Zwart

Coolblue.nl
vanaf september 19, 2023 05:23

Productbeschrijving: De Bose Noise Cancelling Headphones 700 is een draadloze koptelefoon die speciaal ontworpen is voor liefhebbers van hoge geluidskwaliteit en geavanceerde noise cancelling. Met 11 aanpasbare niveaus van noise cancelling, kun je gemakkelijk omgevingsgeluiden dempen, waardoor je optimaal kunt genieten van je muziek, ongeacht waar je bent. Daarnaast verbeteren de vier microfoons je belervaring door omgevingsgeluiden zoals ruis te dempen en maken touchbediening op de oorschelpen en spraakcommando's via Google Assistant het bedienen van de koptelefoon eenvoudig en intuïtief.

Producthoogtepunten
 • Verstelbare noise cancelling met 11 niveaus voor een gepersonaliseerde luisterervaring.
 • Vier ruisonderdrukkende microfoons die zorgen voor heldere telefoongesprekken door omgevingsgeluid te minimaliseren.
 • Touchbediening op de oorschelpen en de optie voor spraakcommando's via Google Assistant.
 • Snelle oplaadmogelijkheid: 15 minuten opladen voor 3,5 uur luistertijd.
 • Licht benadrukte basweergave zonder dat het overheerst, en gebalanceerde middelhoge tonen voor een authentieke geluidsweergave.
Nadeel
 • De koptelefoon kan niet compact worden opgevouwen, wat mogelijk opbergen en vervoeren minder gemakkelijk maakt.

4

Opmerkelijke Vermelding: Een product dat zeker je aandacht verdientUit de top 10 lijst

Bowers & Wilkins Px7 S2 Zwart

Coolblue.nl
vanaf september 19, 2023 05:23

Productbeschrijving: De Bowers & Wilkins Px7 S2 is een over-ear koptelefoon die zich kenmerkt door een uitstekende geluidskwaliteit en superieure noise cancelling. Hierdoor geniet je ongestoord van je favoriete tracks, zelfs in een lawaaierige omgeving. Een slimme eigenschap is de automatische pauzefunctie: de muziek stopt vanzelf wanneer je de koptelefoon afzet. Daarnaast kun je met de Bowers & Wilkins Headphones app de geluidsweergave naar wens aanpassen.

Producthoogtepunten
 • Topklasse noise cancelling die storende omgevingsgeluiden sterk dempt.
 • Automatische pauzefunctie bij het afzetten van de koptelefoon.
 • Personaliseerbare geluidsweergave via de Bowers & Wilkins Headphones app.
 • Spatwaterdicht ontwerp biedt bescherming tegen lichte regen of zweet.
 • Ingebouwde microfoon voor heldere telefoongesprekken.
Nadeel
 • Fysieke knoppen in plaats van touchbediening en een gewicht van 310 gram kan als zwaar aanvoelen op het hoofd.


Antwoorden op Veelgestelde Vragen over de Beste Noise Cancelling Koptelefoon van 2023

Wat is het voordeel van een noise cancelling koptelefoon ten opzichte van een normale koptelefoon? Een noise cancelling koptelefoon is speciaal ontworpen om actief omgevingsgeluiden te dempen. Hierbij worden tegengestelde geluidsgolven gecreëerd die storende geluiden neutraliseren. Dit maakt het mogelijk om muziek, podcasts of audioboeken te beluisteren zonder afleiding van het omringende lawaai. In rumoerige omgevingen, zoals vliegtuigen, treinen of drukke kantoren, biedt dit een aanzienlijk voordeel, omdat je het volume niet hoger hoeft te zetten om het achtergrondgeluid te overstemmen, wat ook beter is voor je gehoor.

Is het altijd beter om voor een koptelefoon met noise cancelling te kiezen? Niet per se. Hoewel noise cancelling een geweldige functie is voor reizigers of mensen die vaak in luidruchtige omgevingen verkeren, is het misschien niet noodzakelijk voor iemand die voornamelijk in rustige ruimtes luistert. Daarnaast kan de technologie bij sommige mensen een gevoel van druk of een lichte “hiss” veroorzaken, wat ongemakkelijk kan zijn. Het is dus belangrijk om te overwegen waar en wanneer je de koptelefoon het meest gebruikt en of de voordelen opwegen tegen de extra kosten.

Verbruikt noise cancelling meer batterij? Ja, de technologie achter noise cancelling vereist extra energie. Wanneer je de noise cancelling functie inschakelt, zal de batterij van de koptelefoon sneller leeg raken dan wanneer deze functie is uitgeschakeld. De meeste moderne koptelefoons met noise cancelling hebben echter nog steeds een behoorlijke batterijduur, zelfs met de functie ingeschakeld, en bieden vaak snellaadopties voor onderweg.

Werkt de koptelefoon nog steeds als de noise cancelling functie is uitgeschakeld? Absoluut. De meeste noise cancelling koptelefoons kunnen ook als normale koptelefoons functioneren wanneer de noise cancelling functie is uitgeschakeld. In feite kiezen sommige gebruikers ervoor om de functie uit te schakelen in rustige omgevingen om batterij te besparen. Het geluid blijft helder en van hoge kwaliteit, ongeacht of de noise cancelling is ingeschakeld of uitgeschakeld.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in


Besteopties.com neemt deel aan diverse affiliate marketing programma’s. We ontvangen mogelijk commissies voor aankopen gedaan via onze links. Dit beïnvloedt echter niet onze beoordelingen. Jouw steun helpt ons de inhoud van deze site te verbeteren. Bedankt!

Beste Productopties
Logo