TOP 10 Beste All-In-One PC’s van 2023

Werktafel met een van de beste All-in-One PC's opgesteld.
Mila JansenMila Jansen

Op zoek naar een krachtige en ruimtebesparende oplossing voor jouw computerbehoeften? All-in-One PC’s combineren stijl, prestaties en gebruiksgemak in één enkel pakket. Wij hebben de beste All-in-One PC’s op de markt uitvoerig getest, beoordeeld en gerangschikt. Duik in onze top 10 en ontdek welke computer perfect bij jouw behoeften en interieur past.


1
HP Pavilion 32-b1950nd
✓ Beste keuze
Check deal Coolblue.nl
9.9
2
Acer Aspire S27-1755 I7716 NL
9.7
3
HP 27-cr0950nd
9.6
5
HP Pavilion 32-b1970nd
8.8

Waar moet je op letten bij het kopen van een All-in-One PC?

Specificaties: Kracht voor jouw taken

Bij het kiezen van een All-in-One PC is het essentieel om te letten op de specificaties zoals de processor, RAM en opslag. Deze moeten voldoen aan jouw gebruikseisen, of je nu basistaken uitvoert of zwaardere programma’s draait.

Schermkwaliteit: Een heldere kijk

De beeldkwaliteit en resolutie van het scherm zijn cruciaal bij een All-in-One PC omdat het scherm geïntegreerd is. Overweeg een PC met een helder en scherp display, vooral als je veel visueel werk doet of multimedia consumeert.

Uitbreidbaarheid: Toekomstbestendigheid

Hoewel All-in-One PC’s compact zijn, kan het handig zijn als bepaalde onderdelen, zoals RAM of opslag, te upgraden zijn. Zo kun je de levensduur van de machine verlengen zonder een volledig nieuw systeem te kopen.

Aansluitmogelijkheden: Verbind jouw apparaten

Bekijk het aantal en type poorten dat de All-in-One PC biedt. Zorg ervoor dat er voldoende USB-poorten, HDMI-ingangen en eventueel andere specifieke aansluitingen zijn die je nodig hebt.

Geïntegreerde functies: Extra gemak

Sommige All-in-One PC’s bieden extra functies zoals een ingebouwde webcam, microfoon, of draadloze oplaadpads. Bedenk welke van deze geïntegreerde functies waarde kunnen toevoegen aan jouw gebruikservaring.


De ultieme top 4: meesterlijke beste All-In-One PC’s van 2023 beoordeeld en gerangschikt

In het moderne digitale tijdperk zijn all-in-one pc’s een populaire keuze geworden voor zowel professionals als thuisgebruikers. Ze combineren kracht met esthetiek en bieden een opgeruimde werkplek. In het volgende gedeelte duiken we dieper in de top all-in-one pc’s die momenteel op de markt zijn, om je te helpen de perfecte match voor jouw behoeften te vinden.

1

Onovertroffen Keuze: Het absolute beste uit onze top 10Uit de top 10 lijst

HP Pavilion 32-b1950nd

Coolblue.nl
vanaf juli 21, 2024 02:12

Overzicht: De HP Pavilion 32-b1950nd is een all-in-one desktop, geoptimaliseerd voor het bekijken van series, internetten en fotobewerking. Door het ontbreken van vele kabels blijft je bureau netjes. De 13e generatie Intel Core i5 processor in combinatie met 16 gigabyte DDR4 geheugen zorgt voor soepel multitasken tussen lichte programma's. Het 32 inch QHD beeldscherm biedt haarscherpe visuals en het apparaat wordt compleet geleverd met een draadloze muis en toetsenbord.

Product Highlights:
 • Efficiënt kabelmanagement zorgt voor een opgeruimd bureau.
 • Uitgerust met een Intel Core i5 processor en 16GB DDR4 geheugen voor licht multitasken.
 • Groot 32 inch scherm ideaal voor multitasking.
 • QHD beeldscherm biedt bijna twee keer de scherpte van een full HD scherm.
 • 512 gigabyte SSD voor snelle opslag en data-toegang.
Nadeel:
 • Niet geschikt voor videobewerking en gaming, vanwege beperkte processor- en grafische capaciteiten.

2

Sterke Tweede: Bijna net zo indrukwekkend als onze topkeuzeUit de top 10 lijst

Acer Aspire S27-1755 I7716 NL

Coolblue.nl
vanaf juli 21, 2024 02:12

Overzicht: De 27 inch Acer Aspire S27-1755 I7716 NL all-in-one pc is een krachtige computer, ideaal voor het bewerken van zware foto- en videobestanden. Het is een opgeruimde keuze voor je bureau, dankzij de minimale kabelbehoefte. Met zijn geavanceerde Intel Core i7 processor en 16GB DDR4 werkgeheugen is het geschikt voor multitasking tussen zware programma's. Daarnaast biedt de ingebouwde opslag van 1 terabyte voldoende ruimte voor al je media en documenten.

Product Highlights:
 • All-in-one ontwerp zorgt voor een netjes en opgeruimd bureau.
 • Uitgerust met een krachtige Intel Core i7 processor voor zware bewerkingstaken.
 • 16GB DDR4 werkgeheugen maakt multitasking soepel en efficiënt.
 • 1 terabyte opslag biedt ruime capaciteit voor foto's, video's en documenten.
 • Ingebouwde speakers voor een meeslepende multimedia-ervaring.
Nadeel:
 • Voor het maken en renderen van 3D-ontwerpen en intensief gamen is deze pc niet geschikt; er is een krachtigere processor en videokaart nodig.

3

Consistent Presteerder: Bewezen kwaliteit en betrouwbaarheidUit de top 10 lijst

HP 27-cr0950nd

Coolblue.nl
vanaf juli 21, 2024 02:12

Edit your nicest vacation photos and multitask between light programs with the 27-inch HP 27-cr0950nd. This all-in-one PC doesn't need a lot of cables, so your desk stays tidy. With the 13th generation Intel Core i5 processor and 16GB DDR4 RAM, you can edit photos in Photoshop and work with...

4

Opmerkelijke Vermelding: Een product dat zeker je aandacht verdientUit de top 10 lijst

Acer Aspire S27-1755 I5716 NL

Coolblue.nl
vanaf juli 21, 2024 02:12

On the 27-inch Acer Aspire S27-1755 I5716 NL all-in-one desktop, you can edit photos, write reports, and keep up with your email. With a 12th generation Intel Core i5 processor and 16GB DDR4 RAM, you can do this all at the same time. You can easily open several windows next to each other on the...


Antwoorden op Veelgestelde Vragen over de Beste All-In-One PC’s van 2023

Waarom zou ik kiezen voor een all-in-one pc in plaats van een traditionele desktop? Een all-in-one pc biedt een naadloze integratie van de computer en het beeldscherm in één gestroomlijnd apparaat. Dit ontwerp zorgt niet alleen voor een opgeruimd bureau zonder overbodige kabels, maar voegt ook een modern esthetisch element toe aan je werkplek. Bovendien, door het verminderen van externe componenten, zijn ze vaak eenvoudiger in te stellen en te verplaatsen, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel thuisgebruik als kantooromgevingen.

Zijn all-in-one pc’s net zo krachtig als traditionele desktops? In het verleden waren all-in-one pc’s vaak minder krachtig dan hun desktop-tegenhangers. Echter, met technologische vooruitgang zijn veel moderne all-in-one pc’s uitgerust met high-end specificaties die ze zeer concurrerend maken. Of je nu zoekt naar krachtige processors, ruime opslag of indrukwekkende grafische mogelijkheden, er zijn all-in-one opties die aan deze behoeften voldoen.

Kan ik onderdelen van een all-in-one pc upgraden als dat nodig is? All-in-one pc’s variëren qua upgradebaarheid. Terwijl sommige modellen beperkte opties bieden voor upgrades, zoals het toevoegen van extra geheugen of het uitbreiden van de opslag, zijn andere componenten meestal geïntegreerd in het ontwerp en moeilijker te vervangen. Voordat je een aankoop doet, is het raadzaam om te controleren welke onderdelen, indien van toepassing, kunnen worden geüpgraded, zodat je een model kiest dat past bij je toekomstige behoeften.

Is een all-in-one pc geschikt voor gaming of grafisch intensieve taken? Zeker, er zijn speciale all-in-one pc’s op de markt die specifiek zijn ontworpen voor gaming of grafisch intensieve taken. Deze machines zijn uitgerust met de nieuwste en krachtigste processors, ruime hoeveelheden RAM en top-of-the-line grafische kaarten. Echter, zoals met elke computer, varieert de prestatie per model. Dus als je op zoek bent naar een gaming of grafisch werkstation, is het essentieel om grondig onderzoek te doen naar de specificaties en gebruikersbeoordelingen om een geschikte keuze te maken.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in


Besteopties.com neemt deel aan diverse affiliate marketing programma’s. We ontvangen mogelijk commissies voor aankopen gedaan via onze links. Dit beïnvloedt echter niet onze beoordelingen. Jouw steun helpt ons de inhoud van deze site te verbeteren. Bedankt!

Beste Productopties
Logo